2010-05-18 13:41:26• hírek • Szatmar.ro

Kivel is játszottunk?

Az Urziceni példája is mutatja, a szurkolók egyelőre keveset számítanak.

Nem azzal a hatalmas klisével szerettünk volna indítani, hogy a román labdarúgás szinte minden tekintetben fényévekre van a nyugati fociipartól, de mégis erre kényszerültünk...

A szurkolók minél részletesebb tájékoztatásának és akár szórakoztatásának egyik igen remek eszköze a klubok saját honlapja. Lehet. Nálunk ugyanis sokszor az az ember érzése, hogy ez csak nyűg az egyesületek számára.

Mert azt mi mással lehetne magyarázni például, hogy az Urziceni honlapján 16 órával a Ceahlaul elleni, utolsó bajnoki után sincs egy árva szó a találkozóról. Nem akarjuk a tavalyi bajnokot kipécézni magunknak, a már említett legutóbbi ellenfelének honlapján például szintén az azelőtti fordulóval foglalkozik az utolsó anyag.

Amiért azonban mégis szóba hoztuk az Urziceni-t, az egy kapitális hiba. A honlapon ugyanis az áll, hogy a gárda a 33. fordulóban, május 17.-én Bilasco, Frunza és Rusescu góljaival az International fölött aratott 4-0-ás győzelmet. Márpedig a karácsonkőiek neve hivatalosan FC. Ceahlaul Piatra Neamt! Sehol nincs tehát „International" kifejezés. Hasonló nevű csapat van többek között Olaszországban, Azerbajdzsánban, sőt a Kajmán-szigeteken vagy a St.Vincent és Grenadines-szigeteken, de a román élvonalban csak egy: az International Curtea de Arges. Akikkel mellesleg az Urziceni két fordulóval korábban csapott össze és 1-0 arányban nyert.

Íme, egy újabb adalék, hogy miért tart a mezőny előtt a Kolozsvári CFR!

Még szerencse, hogy Roni Levy szakvezető nem a honlap alapján készül a következő meccsekre!

A corpus  delicti: az Urziceni honlapja
A corpus  delicti: az Urziceni honlapja

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: